73_26_transppijltjetransparantWERKEN BIJ

73_26_transppijltjetransparantEXPRO ENGINEERING

Werken bij EXPRO engineering

Werken bij EXPRO engineering is werken bij een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Wat bieden we?

Goede arbeidsvoorwaarden uiteraard. Maar bovendien vinden wij het belangrijk dat er voor iedereen persoonlijke aandacht is en dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij ons bedrijf. Bij EXPRO engineering mag je uitdagende projecten uitvoeren onder goede begeleiding, bij een werkgever die een gezonde work-life balans respecteert en je de kans geeft om te groeien.

Waar staan we voor?

Wij stellen de mens centraal. Of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO engineering hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

Herken jij jezelf?

Dan zien we graag je reactie op onze vacatures of een open sollicitatie tegemoet. Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen naar 074 851 32 79 of een e-mail sturen naar werkenbij@expro-engineering.nl.

Werken bij EXPRO?

Interesse in werken bij EXPRO engineering? Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Mijn naam

Mijn email

Mijn telefoonnummer

Eventuele toelichting

Spambeveiliging (Neem de letter-cijfer-combinatie exact over)
captcha

Of bekijk eerst onze vacatures