73_26_transppijltjetransparant PROJECTEN


Projecten

Hieronder vindt u een greep uit enkele van onze recente projecten.

Software engineering automatische handling systemen

EXPRO engineering ondersteunt een klant, actief in de automatische handling systemen, met de software engineering van diverse systemen. Voor het snel en efficiënt automatisch lossen en palletiseren van goederen uit containers zonder fysieke belasting heeft de klant 2 systemen ontwikkelt en op de markt gebracht.
meer...

Hardware engineering automatische handling systemen

EXPRO engineering ondersteunt een klant, actief in automatische handling systemen, met de hardware engineering van diverse prototypes. Voor het snel en efficiënt lossen en palletiseren van goederen uit containers zonder fysieke belasting heeft de klant diverse systemen ontwikkeld en op de markt gebracht.
meer...

Engineering dynamische UPS systemen

EXPRO engineering heeft in samenwerking met een fabrikant van dynamische UPS systemen o.a. de software optimalisering verricht voor UPS systemen, welke wereldwijd ingezet worden.
meer...

Automatisering baggerschip

EXPRO engineering heeft in samenwerking met een System Integrator de software engineering verricht voor een baggerschip dat gebruikt zal worden voor de winning van grind. Onze software engineers hebben zich bezig gehouden met de ontwikkeling van de PLC en SCADA applicaties op basis van een functioneel ontwerp.
meer...

Software ontwikkeling PLC besturing

Onze klant is een wereldwijde speler op zuivelgebied. Met vestigingen in 24 landen en export naar 100 landen bedienen zij 1 miljard klanten. Om een capaciteitsverdubbeling van de weiproductie te realiseren in één van hun fabrieken, hebben zij voor de automatisering een partij in de hand genomen die wereldwijd automatiseert.
meer...

Software ontwikkeling end-of-line tester & gantry systeem

Voor een eindklant in Almere die gespecialiseerd is in de productie van turbo’s heeft EXPRO engineering de vraag gekregen om de software ontwikkeling uit te voeren voor een end-of-line tester en een gantry systeem voor nieuw type BMW Turbos.
meer...

Software ontwikkeling PLC besturing HDL Machine

Voor een eindklant in Finland heeft onze klant een opdracht gekregen om een Heavy Duty Line verdeler (HDL) te ontwerpen en te bouwen die ‘inline’ opgesteld kan worden. Via een aanvoerlijn komen dozen (van zes kilo) aan die een bestemming mee krijgen.
meer...

Software Ontwikkeling PLC besturing CR NA Machine

Veel verschillende Europese automobielfabrieken passen turbotechniek van onze klant toe. Voor een assemblagemachine van twee belangrijke onderdelen van de turbo - de cartridge en de nozzle - heeft men de samenwerking gezocht met een Duitse machinefabriek. De software ontwikkeling voor de PLC besturing van de assemblagemachine is met succes uitbesteed aan EXPRO engineering.
meer...

Contact ons

Wilt u meer weten over de projecten van EXPRO engineering? Of wilt u een afspraak maken om te kijken hoe we u verder kunnen helpen?

 

elektro-iconElectrical engineering

Hengelo (Ov):
Jordie Oortman
Mobiel: 06 131 377 74

jordie.oortman@expro-engineering.nl

Gorinchem:
Joost le Loux
Mobiel: 06 139 859 59
joost@expro-engineering.nl

industriele-automatisering-iconSoftware engineering

Hengelo (Ov):
Erik Schiphauwer
Mobiel: 06 230 945 00
erik.schiphauwer@expro-engineering.nl

Gorinchem:
Joost le Loux
Mobiel: 06 139 859 59
joost@expro-engineering.nl