73_26_transppijltjetransparantOVER

73_26_transppijltjetransparantEXPRO ENGINEERING

Over EXPRO engineering

EXPRO engineering is een technisch ontwerpbureau met vestigingen in Hengelo, Gorinchem en Assen, dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Onze professionals

Onze gemotiveerde en ervaren mensen werken in de omgeving van vandaag en houden rekening met de kennis van morgen. Wij zien dingen liggen die een ander niet ziet, pakken dit op en nemen verantwoording voor de job en uitdaging die voor ons ligt. Wij zijn gesprekspartners die op een hoog niveau kennis en kunde delen, in heldere en begrijpbare taal. 

Wij stellen de mens centraal

Of hij nu klant is of collega. Begrippen als eerlijkheid, respect en vertrouwen staan bij EXPRO engineering hoog in het vaandel. Dus: afspraak is afspraak, wat we zeggen doen we en we werken met plezier en passie.

Ons team
Volg ons ook op:
Volg ons ook op:

 

Electrical engineering

Electrical engineering – ook wel hardware engineering genoemd – is één van de twee pijlers onder de dienstverlening van EXPRO engineering. Onze engineers zijn experts op het gebied van ontwerpen en verbeteren van elektrotechnische en besturingsinstallaties en instrumentatie, in allerlei verschillende industrieën en branches.

Lees meer

Software engineering

De software engineers van EXPRO engineering ontwerpen, programmeren en implementeren de besturingssoftware voor veel verschillende installaties in de industriële automatisering. Onze expertise ligt hierbij op PLC, SCADA en MES, waarbij onze engineers ervaring hebben met veel voorkomende softwaresystemen.

Lees meer

Werken bij EXPRO

Werken bij EXPRO engineering is werken bij een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Lees meer