73_26_transppijltjetransparantONS TEAM

 

Ons team

Ons team bestaat uit ambitieuze professionals die altijd voor u klaar staan.
Kennismaken? U bent altijd welkom, zodat we u meer kunnen vertellen over EXPRO engineering.

Directie en management
Ons team bestaat uit:

Joost le Loux
Joost le Loux
Jordie Oortman
Jordie Oortman
Erik Schiphauwer
Erik Schiphauwer
Bert Wolbert
Bert Wolbert

Over EXPRO engineering

EXPRO engineering is een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaangevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Electrical engineering

Electrical engineering – ook wel hardware engineering genoemd – is één van de twee pijlers onder de dienstverlening van EXPRO engineering. Onze engineers zijn experts op het gebied van ontwerpen en verbeteren van elektrotechnische en besturingsinstallaties en instrumentatie, in allerlei verschillende industrieën en branches.

Lees meer

Software engineering

De software engineers van EXPRO engineering ontwerpen, programmeren en implementeren de besturingssoftware voor veel verschillende installaties in de industriële automatisering. Onze expertise ligt hierbij op PLC, SCADA en MES, waarbij onze engineers ervaring hebben met veel voorkomende softwaresystemen.

Lees meer

Werken bij EXPRO

Werken bij EXPRO engineering is werken bij een technisch ontwerpbureau dat behoort tot de toonaagevende engineeringsbedrijven in Nederland. Onze engineers zijn experts op het gebied van electrical engineering en software engineering. Wij hebben passie voor ons vak en weten waar we het over hebben. Iedereen die bij ons werkt – tot op directieniveau – heeft een technische achtergrond. We spreken elkaars taal en zitten op dezelfde golflengte.

Lees meer