73_26_transppijltjetransparantACTUEEL

Laatste nieuwsberichten

EXPRO engineering opent een vestiging in Assen

De afgelopen jaren is gebleken dat de behoefte naar ondersteuning bij onze relaties in Noord Nederland toenam. Om deze behoefte nu en in de toekomst goed in te kunnen vullen is het noodzakelijk om te groeien en te vestigen in deze regio. Relaties en (nieuwe) collega's geven aan het prettig te vinden met en voor een bedrijf te willen werken dat gevestigd is in de regio. We hebben er dan ook voor gekozen, vanwege de centrale liggen in deze regio, om een kantoor te openen in Assen per 1 juni 2020. Het kantoor is gevestigd aan de Zwedenlaan 22, 9403 DE Assen.
meer...

Bijeenkomst Machineveiligheid

Donderdag 21 maart jl. heeft Edwin Buisman ons in een inspirerende en informatieve sessie meegenomen in de wereld van machineveiligheid aan de hand van de Machinerichtlijn. Tijdens deze sessie werd er gesproken over verschillende aspecten die een rol spelen binnen de toepassing van deze richtlijn en diverse (inter)nationale richtlijnen en normen die hier betrekking op hebben. Veelal aan de hand van herkenbare praktijk voorbeelden of situaties.
meer...

EXPRO IT BV – EXPRO engineering & it vieren 10 jarig bestaan!

Zaterdag 7 juli 2018 hebben we, EXPRO IT BV, ons 10 jarig bestaan gevierd in Wijk aan Zee waar we Paviljoen Rijk aan Zee hebben afgehuurd. Het was een super mooie zonnige dag, met geweldige spectaculaire activiteiten zoals een helikoptervlucht, ribvaren, een tocht met legertrucks en graffiti spuiten met een top eindresultaat!
meer...

EXPRO engineering opent een vestiging in Gorinchem

De afgelopen jaren is gebleken dat de behoefte naar ondersteuning bij onze relaties in Zuid en West Nederland toeneemt. Om deze behoefte in de toekomst goed in te kunnen vullen is het noodzakelijk om te groeien in deze regio. Relaties en medewerkers geven aan het prettig te vinden met en voor een bedrijf te willen werken dat gevestigd is in de regio. We hebben er voor gekozen, vanwege de centrale liggen in deze regio, om een kantoor te openen in Gorinchem per 1 april 2016.
meer...

Samenvoeging

Op 21 september 2015 hebben EXPRO IT BV en EXPRO Engineering BV de handen in één geslagen. Dit heeft geresulteerd in een samenvoeging van beide bedrijven. EXPRO Engineering BV gaat verder als een business unit onder EXPRO IT BV, met als naam EXPRO engineering.
meer...

Contact

Meer weten over EXPRO engineering? Neem dan contact met ons op.

elektro-iconElectrical engineering

Hengelo (Ov):
Jordie Oortman
Mobiel: 06 131 377 74

jordie.oortman@expro-engineering.nl

Gorinchem:
Joost le Loux
Mobiel: 06 139 859 59
joost@expro-engineering.nl

Assen:
Bert Wolbert
Mobiel: 06 131 373 77

bert.wolbert@expro-engineering.nl

industriele-automatisering-iconSoftware engineering

Hengelo (Ov):
Erik Schiphauwer
Mobiel: 06 230 945 00
erik.schiphauwer@expro-engineering.nl

Gorinchem:
Joost le Loux
Mobiel: 06 139 859 59
joost@expro-engineering.nl

Assen:
Bert Wolbert
Mobiel: 06 131 373 77

bert.wolbert@expro-engineering.nl